TOBB AKREDİTASYON ÇALIŞTAYI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB AKREDİTASYON ÇALIŞTAYI

Haber Tarihi: 21.10.2019

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) ev sahipliğinde, 17-19 Ekim 2019 tarihleri arasında, TOBB tarafından, Diyarbakır’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılımıyla Akreditasyon Çalıştayı düzenlendi.

Yaklaşık 300 Oda/borsanın katıldığı çalıştaya, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve FTSO Akreditasyon Kurulu Üyesi Kemal Hıra, Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ve Akreditasyon Sorumlusu Aysun Şanlısoy katıldı.

3 gün süren çalıştay, TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz ve ev sahibi oda borsa başkanlarınca yapılan açılış konuşmaları ile başladı. Yoğun geçen çalıştayda 7 oturum gerçekleşti.

Çalıştayda konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, akreditasyon sistemine verilen önemi vurgulayarak, “Kendimizi devamlı yenilemek ve geliştirmek zorundayız. Kurumsal bir yapıya kavuşmalı, profesyonel şekilde çalışmalıyız. İşte akreditasyon sistemi bize bu konuda en iyi yol haritasıdır. TOBB yönetimi olarak bu işe verdiğimiz önemin bir göstergesi de sistemi ve kriterleri sürekli revize etmemiz. Daha objektif ve daha verimli olabilmek adına; denetimler, ziyaretler ve eğitimlere ayırdığımız kaynağı hep artırıyoruz. Sistemi devamlı geliştirip, daha iyi hale getiriyoruz” diye konuştu.