TOBB EKONOMİ ŞURASI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB EKONOMİ ŞURASI

Haber Tarihi: 07.02.2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin ev sahipliğinde ve organizatörlüğünde her yıl düzenlenen Ekonomi Şurası, bu yıl 7 Şubat 2017 tarihinde TOBB İkiz Kulelerde yapıldı. Şura Toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali yıldırım, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Mehmet Şimşek ve Nurettin Canikli, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Maliye Bakanı Naci Ağbal katıldı.

TOBB Ekonomi Şurası toplantısında Fethiye ve Seydikemer ilçelerini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Meclis Başkanı Osman Çıralı temsil etti.

Akif Arıcan, Şura Toplantısı sırasında Ali Sabancı ile görüştü. Ali Sabancı ile Babadağ Teleferik Projesini paylaşan Arıcan, Sabancıyı, Babadağ Teleferik Projesi ihalesine katılmaya ve Fethiye’ye yatırım yapmaya davet etti.