TOBB GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ

Haber Tarihi: 07.12.2012

TOBB Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi ve Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Seçimleri 14 Aralık 2012 Tarihinde Gerçekleştirilecektir

TOBB bünyesinde oluşturulan İl Genç Girişimciler Kurulu ile İl Kadın Girişimciler Kurulu, İcra Komitesi seçimleri 14 Aralık  2012 Cuma günü 10.00-16.00 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecektir.

Seçmen Listesi  05 Aralık 2012 Çarşamba gününden itibaren  Odamız ilan panosunda askıya çıkarılacaktır. Seçmen listesinde yer alan ve Odamız kontenjanında bulunan Genç Girişimci ve Kadın Girişimci Kurulu üyelerimizden, İl İcra Komitesi üyesi olmak isteyenlerin en geç 11 Aralık 2012 Salı günü mesai bitimine kadar adaylık başvurularını bir dilekçe ve ekinde adli sicil belgesi ile birlikte Odamıza iletmeleri gerekmektedir.

Seçimlerle ilgili olarak 07 Aralık 2012 Cuma günü saat 14.00’de Odamız Likya Salonunda odamız Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Genç Girişimci Kurulu ve Kadın Girişimci Kurulu Üyelerimize önemle duyurulur.

KGK Aday Başvuru Formu
KGK İcra Komitesi Bilgi Notu