TOBB GENEL KURULU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB GENEL KURULU

Haber Tarihi: 02.05.2013

TOBB Mali Genel Kurulu 1 Mayıs 2013 tarihinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Genel kurulda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif ARICAN, Meclis Başkanı  Mustafa BÜYÜKTEKE yönetim kurulu üyelerinden Burhanettin Tuna ve Günay Özütok, Meclis Üyeleriden Arif Eray Eşençayı, Ramazan Duran, Mehmet İbiş, Mete Ay, Ruhi Özgün, Adnan Bakırcı, Erkin Kandönmez ve Tayfun Budak tarafından temsil edildi.

Genel Kurulda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı konuşma yaptılar.

Rıfat Hisarcıklıoğlu konuşmasında ağırlıklı olarak son 10 yılda Türk özel sektörünün başarılarından ve TOBB'un yurt dışında örnek olarak gösterildiğinden bahsetti.

Hayati Yazıcı ise konuşmasında güven ve istikrar ortamının ekonomiyi geliştirdiğini, tüccar ve sanayicilerin önündeki engelleri kaldıracak projeleri hayata geçireceklerini, ekonominin gelişimini teşvik edeceklerini anlattı.

FTSO temsilcileri genel kurula giderken ve gelirken önümüzdeki oda seçimlerinde her iki gruptan adayların bir arada olmasından dolayı seyahat süresinde seçim ile ilgili konuşmama kararı alarak beraberlik ve dayanışma içinde görevlerini yerine getirdiler.