TOBB Oda Borsa Müşterek İstişare Toplantısı Ankara'da yapıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB Oda Borsa Müşterek İstişare Toplantısı Ankara'da yapıldı

Haber Tarihi: 01.04.2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda / Borsa Müşterek İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda yapıldı.​

Toplantıya Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Ayhan ve Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Özer de katıldı. Toplantıda, Oda ve Borsa Başkanları yaşanan sektörel ve bölgesel sıkıntıları iletti.