TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Toplantısı Ankara’da Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Toplantısı Ankara’da Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 26.12.2011

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Toplantısı, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Başkanı Osman Yıldırım ile konsey üyelerinin katılımıyla Ankara’da TOBB Birlik Merkezi’nde 22.12.2011 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, son ekonomik gelişmeleri, iş dünyasının sorunlarını, önerilerini ve beklentilerini değerlendireceklerini, yeni hazırlanan çek mevzuatı başta olmak üzere ticaret hayatını etkileyen yargı süreçlerini ve hukuki düzenlemeleri tartışacaklarını belirtti.

30 Konsey üyesinin katıldığı toplantıya, konsey üyesi olarak Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da katıldı. Yeni Türk Ticaret Kanunu ve Çek Kanunu hakkında bilgiler verildiğini belirtti. Toplantıya, Turizm Bakanımızın ve Orman Bakanımızın katılmamasından dolayı bölgemizin sorunlarını anlatan raporu ilgililere aktaramadığını belirten Arıcan, bu konuda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştüğünü ve önümüzdeki dönem toplantılarında bakanlarımıza ilgili raporu sunacağını dile getirdi.