TOBB TÜRKİYE 100 BAŞVURULARI BAŞLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB TÜRKİYE 100 BAŞVURULARI BAŞLADI

Haber Tarihi: 17.12.2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin iş bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla 2011 yılından bu yana yürütülen “TOBB Türkiye 100” programı devam ediyor.

Son olarak 2012-2015 dönemi satış gelirleri dikkate alınarak listeye giren ve 25 Ocak 2017 tarihinde düzenlenen törenle ödüllendirilen şirketler, değerlendirmeye alınan dönemde, satış gelirlerini ortalama yüzde 438 oranında, çalışan sayılarını da yüzde 74 oranında artırmışlardı. TOBB Türkiye 100 şirketlerinin kamuoyuna duyurulmasıyla birlikte yazılı ve görsel basında çok sayıda haber yapılan ve bu sayede görünürlükleri artan şirketlerin yeni ortaklara, müşterilere ve tedarikçilere erişimleri kolaylaştığı bildirildi.

Konuya ilişkin TOBB’dan yapılan açıklamada, 2018 yılında da devam edecek TOBB Türkiye 100 Programında, şirketlerin 2015-2017 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınacak. Başvuru kriterlerini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacak. Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan TOBB Türkiye 100 için ekte detayları verilen kriterlere uyan firmalar müracaatını en geç 31 Ocak 2019 tarihine kadar www.turkiye100.tobb.org.tr üzerinden yapabilirler.

Üyelerimize duyurulur.

TOBB TÜRKİYE 100 BAŞVURU