TOKAÇ’TAN ARICAN’A VEDA ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOKAÇ’TAN ARICAN’A VEDA ZİYARETİ

Haber Tarihi: 21.01.2015

Denizli'nin Çal İlçesine tayin olan Fethiye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Taner Tokaç, veda ziyaretinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’a verdiği destekleri için teşekkür etti.

Fethiye’de Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak görev yapan Taner Tokaç, Denizli’nin Çal ilçesine tayin edildi. Tokaç, görev yeri değişimi sebebiyle Fethiye’den ayrılacağı için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’a veda ziyaretinde bulundu.

“Fethiye’ye gelmeden önce de Akif Arıcan ismini biliyordum”

Fethiye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Taner Tokaç, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaretinde şu ifadelere yer verdi: “2 yıllık görev süremiz sonuçlandı. Denizli Çal’a tayin edildik. Fethiye’de sivil toplum kuruluşlarının hepsinden çok yoğun destek gördük. Başkanımın bende yeri özeldir. Fethiye’ye yaptıkları hizmetleri biliyorum. Buraya gelmeden evvel başkanımızın ismini biliyordum. O yüzden kendisi ile tanışmak istemiştim. Geldiğimde ilk ziyaret ettiğim kişilerden birisidir. Hizmetlerinden ve bize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim. O yüzden çok mutluyuz. Görev süremizi doldurduk. Başkanımıza da bundan sonraki hayatında, başkanlığında, özel hayatında başarılar diliyorum. İnşallah Fethiye için sonrası çok daha güzel olur.”

“Yüreğini ortaya koydu”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da “Değerli SGK müdürümüz 2 yıl önce burada göreve başladı. Bu iki yıllık süre içerisinde çok başarılı çalışmaları olduğuna inanıyorum. Kendisi ile birkaç kez görüştük. Kurum hakkında yüreğini ortaya koyarak çalıştığını gördüm. Kendisi 2 yıllık görev süresince Fethiye’ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum: bundan sonraki çalışmalarında ve hayatında sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar diliyorum.”