TRAFİK KAZASI VE İŞ KAZASI MAĞDURLARI DERNEĞİ`NDEN BAŞKAN ÇIRALI’YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TRAFİK KAZASI VE İŞ KAZASI MAĞDURLARI DERNEĞİ`NDEN BAŞKAN ÇIRALI’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 30.05.2019

Trafik Kazası ve İş Kazası Mağdurları Derneği Başkanı Mehmet Döver, Dernek Genel Sekreteri Kemal Çeliktaş ve Kurucu Üye Şeyma Ertürk Kızılca Sigorta Haftası dolayısıyla FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti.

Ziyarette Trafik Kazası ve İş Kazası Mağdurları Derneği'nın amacını anlatan Trafik Kazası ve İş Kazası Mağdurları Derneği, Dernek Başkanı Mehmet Döver “ Derneğimizin amacı bölgemizde ve ülkemizde yaşanan her türlü Trafik ve iş kazalarının önlenmesi, aksi durumda ise ortaya çıkan zararların en aza indirilmesi hususunda gerekli çalışmaları yapmaktır.  Bildiğiniz üzere günümüzde trafik ve iş kazaları sonrasında karşılıklı ya da tek taraflı yaşanan kayıpların telafi süreci uzun zamanlar almakla birlikte vatandaşımızın zararlarını nasıl karşılayacağı konusunda kafalarında binlerce soru işareti olmaktadır. İşte bu sebeple derneğimizi kurma amacımız hem sigortacılıkla ilgili vatandaşımızı bilinçlendirmek, hem de onların acılarını paylaşıp maddi ve manevi zararlarında yanlarında olabilmektir” dedi. Sözlerine “ Derneğimiz bu tür anlaşmazlıkları çözebilecek uzman hukukçulara, kaza uzmanlarına sahiptir. Dileyen vatandaşlarımızı sorunlarını anlatmak üzere derneğimize bekliyoruz” diyerek son verdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı da “ Öncelikle böyle bir derneği kuran ve kuruluşunda emeği geçen herkese bir sigortalı olarak teşekkür ederim. Biz de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak trafik ya da iş kazası mağduru vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi adına elimizden gelen yardımı yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu. Görüşmede Fethiye ve çevresindeki trafik ve iş kazalarının nasıl önlenebileceği konusunda karşılıklı görüşlerin alınmasıyla sonlandı.