Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Fethiye Damgası - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Fethiye Damgası

Haber Tarihi: 16.12.2009

Odamız İzmir’de düzenlenen Travel Turkey Gezi Fuarı’nda Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi ile işbirliğinde stant açarak Fethiye’ nin tanıtımını yaptı.

10-13 Aralık 2009 tarihleri arasında düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı sona erdi. 430 firmanın katıldığı fuarı 36 ülkeden 14.829 turizm profesyoneli ziyaret etti.

17 ülkeden 430 firmanın katıldığı fuar nedeniyle İzmir’e 36 ülke (Almanya, ABD, Azerbaycan, BAE, Brezilya, Bosna Hersek, Çek Cumhuriyeti, Çin, Ermenistan, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, İngiltere, İran, İskoçya, Katar, Kazakistan, Kuveyt, KKTC, Libya, Litvanya, Mısır, Nepal, Özbekistan, Polonya, Rusya, Senegal, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Suriye, Suudi Arabistan, Tayland, Tunus, Türkiye ve Yunanistan)’den turizm profesyoneleri geldi.

İlçemiz 48 m2’ lik stand alanında Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi ile işbirliğinde tanıtıldı. Fethiye broşürlerinin ve posterlerinin dağıtıldığı Fethiye standına ilgi yoğun oldu.

Fuar ve Fethiye tanıtım çalışmaları hakkında bilgiler veren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, “Fuarda, kentte bulunan turistik ve tarihi yerlerin tanıtımının doğru bir şekilde yapılarak, Fethiye ekonomisine ivme kazandırılması, esnafımızın kazancının artırılması öncelikler olarak belirlendi ve şehrimiz fuarda başarı ile temsil edildi.” dedi.