Turizm Eylem Kurulu Projesi Toplantısı Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Turizm Eylem Kurulu Projesi Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 16.01.2010
Fethiye ve çevresinin turizmden hak ettiği payı alabilmesi için, ilgili kişi, kurum ve kuruluşların bir araya gelip ortak akla dayanarak hareket etmesi ve turizmde markalaşmak yolunda bilinç düzeyinin yükseltilmesi amacıyla Odamız tarafından uzun soluklu çalışma sonucu hazırlanan Turizm Eylem Kurulu Projesi tanıtım ve değerlendirme toplantısı 8 Ocak tarihinde gerçekleştirildi.

Odamız Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Uğur Çaçaron tarafından bölgemizin turizm varlıklarının bir envanterini çıkarmamıza, varlıklarımızın turizm açısından değerini biçmemize ve turizmi geliştirmek için hedef ve öncelikler belirlememize yardımcı olacak proje hakkında bilgiler verilirken, katılımcılar projeye yakın ilgi gösterdiler.

Turizm ile doğrudan ilgili kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve derneklerin katıldığı toplantıda yapılacak swot analizi için görev paylaşımı da yapıldı. Nisan ayı sonuna kadar tamamlanması planlanan swot analizi sonucunda doğal ve tarihi kaynaklarımız değerlendirilerek tehditler ortaya çıkarılacak.

Turizm Eylem Kurulu Projesi İçin tıklayınız.