TURİZM KONSEYİ FETHİYE’NİN TANITIMI İÇİN KOLLARI SIVADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TURİZM KONSEYİ FETHİYE’NİN TANITIMI İÇİN KOLLARI SIVADI

Haber Tarihi: 16.09.2019

Ev sahipliğini ve sekretaryasını Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının yürüttüğü Turizm Konseyi Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli başkanlığında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Toplantı salonunda 16 Eylül 2019 Pazartesi günü toplandı.

Fethiye’nin ulusal ve uluslararası fuarlarda alacak olduğu aksiyonların konuşulduğu toplantıya Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli yanı sıra Muğla Büyük Şehir Belediyesi adına Erdi Filiz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim, Süleyman Kaya, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Çalış Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Mete Ay, SKAL Fethiye Derneği adına Uğur Serindağ, Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, YDA Dalaman Havalimanı adına A. Orçun Songur, Deniz Ticaret Odası adına Mehmet Eskici, FETAV adına Mustafa Argın, TURSAB Başkanı Özgen Uysal, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi adına Musa Ünsal ve Turizm Danışma Bürosu adına Güler Uymaz Katıldı.

Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yapılması düşünülen stant ’da olması gereken tasarım ve karşılama düzeninin yanı sıra fuar sırasında dağıtılacak tanıtım materyallerinin içeriklerinin hazırlanması konusunda konuşularak anlaşmaya varıldı.

Toplantının bir diğer gündem maddesi ise İngiltere’de yapılacak olan WTM ( World Travel Market ) fuarıydı. İngiltere’de yapılacak olan fuara ’da katılmaya karar veren Turizm Konseyi konu ile ilgili çalışmalara başlanılmasına karar verdi.