TURİZM KONSEYİ VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE TOPLANDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TURİZM KONSEYİ VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE TOPLANDI

Haber Tarihi: 30.04.2020
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konseyi video konferans yöntemiyle toplandı. Toplantıda tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 virüsü salgının 2020 turizm sezonuna etkileri ile Kayaköy ve Ölüdeniz’de sondaj yöntemiyle yapılması gündemde olan jeotermal kaynak arama faaliyetinin bölgenin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerine etkileri ele alındı.

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli başkanlığında 30 Nisan 2020 Perşembe günü yapılan Fethiye Turizm Konseyi toplantısına FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteki, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FETOB Başkanı Bülent Uysal, TÜRSAB BTK Başkanı Özgen Uysal, FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Çalış-Der Başkanı Mete Ay, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi adına Mehmet Eskici, YDA Dalaman Hava Limanı İş Geliştirme Direktörü A. Orçun Songur, TÜRSAB BTK ve FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başaran, FETAV adına Şemsi Toprak ve Mustafa Argın, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim, FTSO Meclis üyeleri Süleyman Kaya ve Selamettin Yılmaz, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu, Ölüdeniz Turizm Kooperatifi adına Musa Ünsal ve Turizm Danışma Bürosu adına Saffet Dündar katıldı.

Video konferans yoluyla yapılan toplantıda, Konsey üyeleri tüm dünyada hızla yayılan Covid-19 virüsü salgının 2020 turizm sezonuna etkileri ve yapılabilecekler hakkında görüşlerini aktardılar. Toplantıda ayrıca Kayaköy ve Ölüdeniz’de sondaj yöntemiyle yapılması gündemde olan jeotermal kaynak arama faaliyetinin bölgenin doğal güzelliklerine ve tarihi yapılarına olumsuz etkileri de görüşüldü.