TURİZM TEŞVİK KANUNU UYARINCA KAYAKÖY TURİZM YATIRIMCISINA AÇILACAK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TURİZM TEŞVİK KANUNU UYARINCA KAYAKÖY TURİZM YATIRIMCISINA AÇILACAK

Haber Tarihi: 02.03.2013

2634 Sayılı Turizmi Teşvik Kanunu ve bu Kanun’un 8. Maddesine istinaden çıkarılan “Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan 2013/1 Turizm Yatırımcılarına Kamu Taşınmazı Tahsisi” duyrulmuştur. Bu kapsamda ilçemizde Kayaköy Levissi Mevkii yatırımcılara tahsis edilecek olup konu ile ilgili özet bilgiler aşağıda yer almaktadır.

BULUNDUĞU YER

İL : Muğla

İLÇE : Fethiye

MAH./KÖY: : Kayaköy

BÖLGE : Kentsel ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı ve

Fethiye Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi

MEVKİİ : Levissi

MÜLKİYET : Hazine

TASARRUF YETKİSİ VEREN KURUM / TARİH – SAYI:Maliye Bakanlığı / 04.06.2012 tarih ve 701 sayılı Olur.

TAHSİS SÜRESİ : 49 Yıl

PLAN DURUMU

1/5.000 : Fethiye Kayaköy Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı

(Özel Çevre Kurumu Bakanlığı/ Onama Tarihi: 18.12.2006)