TURİZMDE KALİFİYE ELEMAN VE STAJYER İSTİHDAMI SAĞLAMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 30.01.2019

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından Turizm Fakültesi öğrencilerinin istihdamı ve staj yapmalarına yönelik olarak 27 Şubat 2019 tarihinde Turizmde Okul-Sektör Buluşması’ gerçekleştirilecektir. Organizasyon, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kötekli Kampüsü içerisinde yer alan Öğrenci Toplulukları Merkezi’nde (Mavi Çatı) düzenlenecektir.

‘Turizmde Okul-Sektör Buluşması’ ile üniversite bünyesinde turizm eğitimi alan öğrenciler ile bölgedeki turizm işletmelerinin temsilcilerinin tanışması ve işletmelere kazandırılması amaçlanmaktadır.

Yerel ölçekte istihdam fuarı niteliğinde düzenlenecek olan organizasyonda işletmeler için stand alanları oluşturulacaktır. İsteyen işletmeler kendi stand malzemelerini (broşür, afiş, flama, aperatif yiyecek-içecek vs.)  yanlarında getirebilecekleri gibi, ihtiyaç duyan işletmelere organizasyon alanında 1 adet masa ve 2 sandalye sağlanacaktır. Bu kapsamda üniversite tarafından, etkinliğe katılacak işletmelerden 250TL katılım bedeli alınacaktır.

Üniversite-sektör işbirliğine katkı sağlayacak etkinliğe katılım hususunda tüm turizm işletmelerinin (otel, tatil köyü, seyahat acentesi, rent a car, yat ve marina işletmeleri, eğlence, yiyecek-içecek işletmeleri vs.) desteği önem arz etmektedir.

Katılım taleplerinin 20 Şubat Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamıza ya da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanlığına (Tel: 0252 211 18 46)yapılması rica olunur.

NOT: Katılım bedeli olan 250TL’nin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kurs, Eğitim, Toplantı ve Seminer Hesabı - Vakıflar Bankası Muğla Şubesi  - TR 6100 0150 0158 0073 0105 1104 nolu IBAN hesabına ‘Katılım Bedeli’ ibaresiyle yatırılması ve dekontun Odamıza ya da taranarak okulsektor@mu.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Ayrıntılı Bilgi

0252 614 11 15/118 Özge ERTÜRK HAKANOĞLU