"TURİZMDE OKUL-SEKTÖR BULUŞMASI-8" - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

"TURİZMDE OKUL-SEKTÖR BULUŞMASI-8"

Haber Tarihi: 14.03.2014

Üniversite bünyesinde turizm eğitimi alan öğrencilerin istihdam edilmesine yönelik bölgemizdeki turizm işlemelerinden her geçen gün artarak gelen talepler doğrultusunda bu yıl sekizincisi düzenlenecek "Turizmde Okul-Sektör Buluşması -8" etkinliği 2 Nisan 2014 tarihinde Muğla Üniversitesi Kötekli kampusunda bulunan Mavi Çatı salonunda düzenlenecektir.

Üniversite bünyesinde turizm eğitimi alan tüm öğrenciler ile bölgemizdeki turizm işletmelerinin temsilcilerinin tanışması ve öğrencilerin işletmelere kazandırılması amacını taşıyan bu etkinliğe, bölgemizdeki işletmelerle olan ilişkilerimizi güçlendirileceğine inanılmaktadır.

Yerel ölçekte küçük istihdam fuarı niteliğinde düzenlenecek olan bu organizasyonda, işletme temsilcileri, kendilerine ayrılan alanlarda öğrencilerle yüz yüze görüşebileceklerdir. İsteyen işletmeler kendi stand malzemelerini yanlarında getirebilecekleri gibi, ihtiyaç duyan işletmelere organizasyon alanında masa ve sandalye sağlanacaktır. Ayrıca; işletmeler iş başvuru formları ile tanıtım malzemelerini (broşür, afiş, flama, kalem vb.) ve dilerlerse standlarına ilgiyi arttırmak için aperatif yiyecek-içecek vb tüketim ürünlerini kendileri getireceklerdir. Ancak etkinliğe katılacak işletmelerden 150 TL katılım bedeli alınacaktır.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen kişinin isim ve unvanını en geç 25 Mart 2014 tarihine kadar yüksekokula bildirmeleri, organizasyonun planlı bir şekilde yürütülmesi açısından son derece önemlidir. Bu konuda yüksekokul müdür yardımcısı Doç Dr. Cafer TOPALOĞLU ve Araş. Gör. Faruk YÜKSEL ile (tel: 0 252 211 18 46 faks:0 252 211 18 47 nolu telefonlar ile email:ctopaloglu@mu.edu.tr) doğrudan irtibat sağlayabilirsiniz.

Üniversite ve sektör işbirliğine katkı sağlayacağına ve güzel bir örnek olacağına inandığımız bu etkinliğe hem sizlerin hemde iş çevrenizdeki diğer turizm işletmelerinin (otel, tatil köyü, seyahat acentesi, rent a car, yat ve marina işletmeleri, eğlence ve yiyecek-içecek işletmeleri vb) desteğini bekler yeni sezonda başarılar dileriz.

Not: 150 TL katılım bedeli bağış ibaresiyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Geliştirme Derneği Garanti Bankası Muğla Şubesi (507) 6299510 nolu hesabına yatırılacak ve banka dekontu taranarak ctopaloglu@mu.edu.tr adresine mail yoluyla gönderilecektir.