TÜRKİYE`DE İŞYERLERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOŞULLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ PROJESİ (İSGİP) - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 17.03.2014

Kalkınma Bakanlığı tarafından kabul edilerek yatırım programına alınan “İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında; 2014 yılında; aşağıda belirtilen 35 ildeki metal, maden ve inşaat sektörlerinde görev alan 3150 İSG profesyoneline (iş güvenliği uzmanları ile işveren veya vekillerine), İSGİP`in çıktıları doğrultusunda 3 günlük eğitimler düzenlenecektir. Bu eğitimlerde sektöre özgü Mevzuat, İSG-YS, Risk Değerlendirmesi, İSG Performans Gözleme, Kazaların Araştırması ve Raporlanması vb. konular ele alınacaktır. Eğitim 17-19 Haziran 2014 tarihler arasında düzenlenecektir.Başvurular alındıktan sonra eğitimin nerede düzenleneceği konusunda başvuru yapanlara bilgi verilecektir.  Eğitimlere katılım her bir sektörde her bir il için 30 kişi ile sınırlandırılmış olup her bir işyerinden ise en fazla 3 kişi katılabilecektir. Eğitimler ücretsiz olup, eğitim sonunda katılım sağlayanlara sertifika verilecektir. 3 gün boyunca katılımcılara öğle yemekleri ve çay/kahve aralarındaki ikramları proje kapsamında ücretsiz sağlanacaktır. Eğitimlerde katılımcılara sektöre özgü rehberler, eğitim notları, USB bellek, orgaziner ajanda vb. oluşan eğitim materyalleri dağıtılacaktır.

Eğitimlere katılım sağlanabilmesi için İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünce  http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/isggm.portal?page=duyuru&id=dyr_03022014-1 adresinde elektronik kayıt sistemi oluşturulmuş olup, eğitime katılmak istenilmesi halinde kayıt yaptırılması gerekmektedir.

ÖRNEK BAŞVURU TABLOSU

Aşağıda belirtilen iller ve tarihlerde değişiklik olduğunda katılımcılara bildirileceğinden iletişim bilgilerinizi tam ve doğru girmeniz önem arz etmektedir.

İLLER VE TARİHLER

Konya

04-06 Mart 2014

Rixos Konya Otel(Selçuklu 42250 İstanbul Yolu Konya)