Türkiye’nin en iyi ticari yatları yerli ve yabancı acentelerle buluştu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Türkiye’nin en iyi ticari yatları yerli ve yabancı acentelerle buluştu

Haber Tarihi: 09.05.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Dim ve Emre Başaran Türkiye’nin en iyi ticari yatlarının yerli ve yabancı acentelerle buluştuğu Göcek Uluslararası Ticari Yat Şov’un (TYBA Charter Show), D-Marin Göcek’te düzenlenen açılış törenine katıldı.

6 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen açılış merasiminin ardından katılımcılar, yatlarda inceleme gezisi yaptı. Denizcilik sektörü ve bölge ekonomisine kattığı güç nedeniyle Göcek’e büyük önem verdiklerini belirten Başkan Çıralı, “Eşsiz koylarıyla bir dünya markası haline gelen Göcek’in özel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor olmasından dolayı çok mutluyuz. TYBA ve organizasyon ekibine başarılar diliyoruz.” dedi.