Ulaştırma Grubu Toplantısı Yapıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Ulaştırma Grubu Toplantısı Yapıldı

Haber Tarihi: 05.03.2010

Ulaştırma ve depolama meslek komitesi üyelerinin ve sektör mensubu kişilerin yaşamış oldukları sorunları ilgili makamlara sunma ve sektör içinde yaşanan problemlerin çözüme kavuşabilmesi amacıyla değerlendirme toplantısı 21 Şubat 2010 Pazar günü saat 11.00’de Odamız Likya salonunda düzenlendi.

Muğla Milletvekili M. Nil Hıdır` ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, sektör mensubu 18 taşıma kooperatif yetkilisi ve üyeler katıldı.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda, Ulaştırma ve Depolama Komite Başkanı Ayhan Yiğit tarafından “Ulaştırma Ve Depolama Grubu Sorunları Ve Çözüm Önerileri”  ismi altında hazırlanan rapor katılımcılara okundu.

Ulaştırma ve Depolama Grubu Toplantısı Raporu İçin Tıklayınız.