UMEM Masaya Yatırıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

UMEM Masaya Yatırıldı

Haber Tarihi: 29.08.2012

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi olan UMEM Beceri`10 toplantısı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nda gerçekleştirildi. FTSO Meğri Salonu`nda düzenlenen UMEM Beceri`10 toplantısına İŞKUR yetkilileri, Milli Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi, Meslek Lisesi Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri katıldılar.

UMEM Beceri`10 Projesi bilgilendirme toplantısı 28 Ağustos 2012 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Salonu`nda gerçekleşti. Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Şube Müdürü Müzeyyen Yıldırım İŞKUR tarafından açılan meslek kursları hakkında katılımcılara bilgi verdi ve katılımcıların kurslar hakkındaki sorularını yanıtladı.

Katılımcılar FTSO`da düzenlenen toplantıda özellikle UMEM Beceri`10 Projesi kapsamında işsizlere yönelik meslek edindirme kurslarının açılması ve bu kursların Fethiye`de nasıl yaygınlaştırılacağı konusunda görüş alışverişinde bulundular. Toplantıda kursların yaygınlaştırılması halinde projenin amacına ulaşacağı vurgulanırken ilgili tüm kurum ve kuruluşların üzerine düşen görevleri yapması gerektiği vurgulandı.