ÜNLÜ OYUNCU ADRENALİN TUTKUNU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÜNLÜ OYUNCU ADRENALİN TUTKUNU

Haber Tarihi: 15.10.2012

12-14 Ekim 2012 Fethiye Kültür - Tanıtım Programının konukları arasında bulunan ünlü oyuncu Adnan Erdoğan tam bir aksiyon adamı olduğunu gösterdi. Aynı zamanda yazete.com Genel Yayın Yönetmeni olan Adnan Erdoğan iki günlük yoğun programa birde dünyaca ünlü Babadağı`ndan paraşütle atlayıp,  eşsiz  Kuleli ile Turunçpınarı koylarında kulaç attı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde belediyeler, odalar, sivil toplum kuruluşları ve turizm belgeli işletmeler işbirliğinde düzenlenen Fethiye Kültür - Tanıtım Programının konukları arasında bulunan ünlü oyuncu Adnan Erdoğan tam bir adrenalin tutkunu ve aynı zamanda aksiyon adamı çıktı. İki günlük yoğun gezi ve tanıtım programına bütün şevkiyle katılımı dikkat çeken  yazete.com Genel Yayın Yönetmeni  Adnan Erdoğan yani Kurtlar Vadisi Pusu`nun Hüsnü Yalınkılıç`ı yoğun programı arasında dünyaca ünlü yamaç paraşüt merkezi  Babadağı`ndan paraşütle atlayarak eşsiz bir deneyim yaşadı. Düşünenlerin bile heyecandan bacaklarının titrediği yamaç paraşütü atlayışına neşe içerisinde çevresinde bulunan yazar-gazeteci , yönetmen arkadaşları ile şakalaşarak hazırlanan Adnan Erdoğan yanından hiç ayırmadığı fotoğraf makinesiyle de eşsiz anları ölümsüzleştirdi.

Ünlü oyuncu Adnan Erdoğan otelinde konakladığı Fethiyeli iş kadını Günsenin Günel`le de uyumlu bir ikili oluştururken, bir gün sonra ünlü oyuncuyu Kuleli ve Turunçpınarı koylarında kulaç atarken görenler gözlerine inanamadı. Günsenin Günel`le birlikte denizde uzun süreli kulaçlar atarak yattan  kıyıya ulaşan Adnan Erdoğan çevredeki eşsiz manzaraya da ilgisiz kalamadı.