ÜYE ZİYARETİ VE LOKMA DAĞITIMI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÜYE ZİYARETİ VE LOKMA DAĞITIMI

Haber Tarihi: 21.04.2017

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Odanın 116 yıldır devam eden faaliyetlerinde emeği geçen, ebediyete intikal etmiş tüm üyeleri, yöneticileri ve çalışanları için Seydikemer Merkez’de lokma dağıttı.

Lokma dağıtımı için Seydikemer'e giden FTSO Başkanı Arıcan, üye işletmeleri de ziyaret ederek sorun ve önerilerini dinledi.

FTSO yönetimince, Odanın tarihinde emeği ve katkısı bulunan, ebediyete intikal etmiş tüm üye, yönetici ve çalışanlar için lokma dağıtıldı. Seydikemer Merkezde yapılan lokma dağıtımına Seydikemerliler yoğun ilgi gösterdi.

FTSO Başkanı Arıcan, lokma dağıtımının ardından Seydikemer’de üye ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Hüseyin Öz’ü ziyaret etti. Arıcan, Hüseyin Öz’ün sorularını ve önerilerinin dinledi.

Gürsar Mimarlık sahibi Betül Gürhan Saran, Doğan Tarım sahibi Adem Doğan, Kurtoğlu İnşaat sahibi Rahim Kurt ile görüştü. Arıcan, FTSO üyelerinin Seydikemer sınırları içerisinde yapılması için çalışmaları başlayan Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları ile ilgili sorularını cevapladı.

Yapılan araştırmaların bölgede bir mermer ihtisas OSB kurulması yönünde sonuçlandığını belirten Arıcan, mermercilerden gelen yer talepleri ile ilk etapta açılması planlanan alanın dolduğunu söyledi. Arıcan, mermer ihtisas OSB için Burdur, Afyonkarahisar gibi illerden de talep olduğunu ifade etti.

Arıcan soru üzerine, SKYWALK-Fethiye adı ile markalaşan Babadağ Teleferik Projesinin FTSO'nın şirketi olan Güç Birliği tarafından başarı ile ihale edildiğini belirterek,  teleferiğin bölge ekonomisine ciddi katkı sağlayacağını dile getirdi.