ÜYE ZİYARETLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÜYE ZİYARETLERİ

Haber Tarihi: 23.12.2016

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Oda üyelerinin görüş ve önerinin alınması amacıyladüzenlenen ziyaretlerine Foça Mahallesinde devam etti. Barış Manço Bulvarı üzerinde bulunan Oda üyesi işyerlerini ziyaret ederek sahibi ve yöneticileri ile görüşen Arıcan, üyelerin görüş ve önerilerini dinlerken sorularını da cevapladı.

FTSO tarafından Fethiye'nin ekonomik ve sosyal olarak gelişmesi amacıyla yürütülen projelerin de gündeme geldiği ziyaretlerde, üyelerin yürütülen projeleri takip ederek desteklemeleri memnuniyetle karşılanıyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, üye ziyaretleri kapsamında Foça Mahallesi Barış Manço Bulvarı üzerinde bulunan 67 Market sahibi Ebru Arı’yı, Yücel Turizm Taşımacılık Tic.Ltd.Şti sahibi Ahmet Selim Yücel’i, Fethiye Denge Kimya Ltd.Şti. sahibi H.İlker Tunca’yı, ve Conkunlar Otomotiv sahibi M.Hamdi Coşkun’u, Çağman Yapı Market Sahibi Muharrem Çağman’ı işyerinde ziyaret etti. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren üyeleri ziyaret eden Arıcan, 2016 yılında ekonomide yaşanan olumsuzlukların farklı sektörlere yansımaları hakkında bilgi aldı. Sorunları dinleyen Arıcan, üyelerin sorunlara ilişkin çözüm önerilerini de aldı.

Yapılan ziyaretler sırasında üyelerden gelen öneri, talep ve şikayetler Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında uygulanan 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Kalite Yönetim Sistemi kapsamında kayda alınarak üzerinde çalışma yapılıyor. Üye öneri, talep ve şikayetleri hakkında yapılan tüm çalışmalar aşama aşama üyelerle paylaşılıyor.