ÜYE ZİYARETLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÜYE ZİYARETLERİ

Haber Tarihi: 01.02.2017

Oda üyelerini ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, 1 Şubat 2017 tarihinde de ziyaretlere devam etti. Fethiye merkezde bulunan işyeri Oda üyelerini ziyaret eden Arıcan, üyelerin Oda çalışmalarına ilişkin sorularını cevapladı. Arıcan’ın ziyaretlerinde üyelerin Kurvaziyer Liman ve Babadağ Teleferik Projesini yakından takip ettiği görüldü.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, 1 Şubat 2017 tarihinde Unicorn Fotoğrafçılık sahibi Murat Vatansever’i, Yasemin Sürücü Kursunun sahibi Yasemin Büyüksünnetçi’yi ve Gökkuşağı Elektrononik’in sahibi Mehmet Çakal’ı işyerinde ziyaret etti.

İlk olarak Unicorn Fotoğrafçılık sahibi Murat Vatansever ile görüşen Akif Arıcan, Vatansever’in sorusu üzerine Kruvaziyer Limana çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Arıcan, FTSO tarafından hazırlanan kruvaziyer liman raporu sayesinde bu yatırımın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yatırım programına alındığını söyledi.

Yasemin Sürücü Kursu sahibi Yasemin Büyüksünnetçi ile görüşen Arıcan, burada Babadağ Teleferik Projesine ilişkin bilgiler verdi. Arıcan, projenin ihale şartnamesinin hazır olduğunu ve önümüzdeki günlerde satışa çıkarılacağını kaydetti. Üniversite çalışmaları hakkında da bilgi veren Arıcan, Fethiye’de bir üniversite kurulmasının artık çok yakın olduğunun altını çizdi.

Gökkuşağı Elektrik sahibi Mehmet Çakal ile görüşen Akif Arıcan, Mehmet Çakal’ın Oda üyelerine sunulan hizmetleri geliştirmek yönündeki önerilerini dinledi. FTSO’da 10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Yönetim Sisteminin yürütüldüğünü kaydeden Arıcan, bu önerilerin mutlaka değerlendirilerek üzerinde çalışıldığının altını çizdi.