ÜYE ZİYARETLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÜYE ZİYARETLERİ

Haber Tarihi: 10.03.2017

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, farklı sektörlerde faaliyet gösteren FTSO üyesi işletmeleri ziyaret ederek piyasanın durumu ve Oda çalışmalarına ilişkin görüşlerini dinledi.

Arıcan, ayrıca AZDA ALDA Gıda sahibi Zerin Nebioğlu’nu da ziyaret ederek Fethiye-Seydikemer bölgesinde en çok istihdam sağlayan kadın girişimci sıralamasında 2. sırada olmasından ötürü ziyaret ederek tebrik etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, 9 Mart 2017 tarihinde, Özaysan Teknik Hizmetler Sahibi İhsan Cin’i, Omega İnşaatın sahibi Selçuk Sesli’yi, RYN Turizm sahibi Reyhan Boyacı’yı, ÖzelEkomer İç Hastalıkları Merkezi sahibi Vedat Can’ı ziyaret etti.

FTSO üyesi işletme sahipleri, işletme çalışanlarının kişisel gelişimine katkı sağlayan eğitimlerin devam etmesi talebinde bulundular. Piyasaya ilgili değerlendirmelerde bulunan işletmeciler Fethiye ve Seydikemer’in ekonomik olarak gelişmesini sağlayacak projelerin son durumu hakkında bilgi istediler.

FTSO Başkanı Akif Arıcan, Oda üyelerinin ekonomiye ilişkin görüşlerini dinledi ve üyelerin sorularına cevap verdi. Üyelerle yaklaşan turizm sezonunu da değerlendiren Arıcan, “2016 yılında zor bir turizm sezonu geçirdik. Böyle zor dönemlerde kaliteli hizmet vermek ve misafir memnuniyetini en yüksek seviyede sağlamak daha önemli oluyor. Bu nedenle geçtiğimiz yıl konaklama sektörüne yönelik bir eğitim projesi geliştirmiştir. Bu yıl da o projemizi benzer şekilde devam ettiriyoruz. Turizm sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin kendi işletmelerine özel almak istediklerinde daha maliyetli olacak eğitimlerin, uygun bütçelerle üyelerimize sunulmasını sağlıyoruz.” dedi.

Başarılı kadın girişimcilerimizin örnek olmasını istiyoruz

AZDA ALDA Gıda sahibi Zerin Nebioğlu’nu da ziyaret ederek Fethiye-Seydikemer bölgesinde en çok istihdam sağlayan kadın sıralamasında 2. sırada olmasından ötürü ziyaret ederek tebrik eden Arıcan, “Kadınların ekonomide de yer alması çok önemli. Biz başarılı kadın girişimcilerimizi diğer kadınlara da örnek olması için tebrik ediyor, başarılarının duyulmasını istiyoruz.” diye konuştu.