ÜYE ZİYARETLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÜYE ZİYARETLERİ

Haber Tarihi: 17.04.2017

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca üye işletmelerin sorun ve ÇÖZÜM önerilerinin öğrenilmesi amacıyla yapılan ziyaretlerde, yürütülen projeler ve bölge ekonomisine katkıları hakkında da bilgiler veriliyor.

FTSO üyesi işletmeler, ziyaretlerde, Teleferik Projesinin ihalesinin yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bölgemizin en büyük yatırımı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının inatla yaptığı mücadele ile gerçekleşiyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca üye işletmelerin sorun ve önerilerinin öğrenilmesi amacıyla yapılan ziyaretlere İncirköy’de ve Cahit Gündüz Caddesinde bulunan FTSO üye işletmelerle devam etti. FTSO Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Halit Saraç, 14 Nisan Cuma Günü İncirköy yakınlarında badem ve zeytin yetiştiriciliği yapan Atilla Erten ve İncirköy Süt Kooperatifi Başkanı Kadir Solmaz'ı ziyaret ederek sektörlerinde yaşanan sorunlar hakkında bilgi alırken, FTSO'nın çalışmaları ve beklentiler konusunda da görüş alış verişinde bulundular.

FTSO Başkanı Akif Arıcan, her zaman üyelerin yanında olduklarını belirterek, üyelerin yaşadığı sorunların çözülmesi için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

FTSO Üyesi Atilla Erten ve Kadir Solmaz, bölge ekonomisine ciddi katkı sağlayacak Babadağ Teleferik Projesinin ihale edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Teleferik projesinin ihale edilmesini sağlayıp Fethiye'nin hayalini gerçekleştirdiğiniz için de teşekkür ederiz. Fethiye İşletme Fakültesinin açılmasına öncü oldunuz. Aynı şekilde Fethiye Üniversitesinin kurulması için de çalışmalarınızı sürdürmenizi bekliyoruz." diye konuştular.

Akif Arıcan, 15 Nisan Cumartesi günü Cahit Gündüz caddesinde bulunan Tufanlar Grup sahibi Ömer Tufan, Tuana Maritime yetkilisi Adem Fersiz, Çarıklı Et Lokantası sahibi Hakan Korukoğlu, Mancero Restoran sahibi Emrah Başyaran, Matisse Restorant Sahibi Yetkin Avcu, Barista Cafe Sahibi Barış Şakir Çırpan, Ulvi Nargile yöneticisi Şeyma Yalçın, Barba Restorant Sahibi Cenk Toparlaklı, Blue Beri Cafe sahibi Gülay Atalay Gedik ile iş yerlerinde ziyaret ederek görüştü. Arıcan, üyeleri Oda çalışmaları hakkında bilgi vergi ve üyelerin Babadağ Teleferik Projesi başta olmak üzere sorularını cevapladı.

Arıcan, üye işyerlerine SKYWALK-Fethiye adı ile markalaşan Babadağ Teleferik Projesi temalı servis örtülerinden de hediye ederek projenin tanıtılması konusunda üye iş yerlerinden destek istedi. Projenin, FTSO üyelerinin ve Fethiye halkının projesi olduğunu bu yüzden de sloganının “Birlikte Zirveye” olarak belirlendiğini söyleyen Arıcan, “Bu proje ile turizm hareketlilik kazanacak. Elde edeceğimiz geliri de diğer projelerimize kaynak olarak kullanacağız.” dedi.