ÜYE ZİYARETLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÜYE ZİYARETLERİ

Haber Tarihi: 08.02.2013

Dönem boyunca yaklaşık 1200 oda üyesini ziyaret ettiğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ziyaretlerini sürdürüyor.

Üyelerle doğrudan görüşüp  Teleferik Projesi, İşletme Fakültesi    girişimleri  hakkında bilgi veren Akif Arıcan aynı zamanda üyelerin Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası hakkındaki beklentilerini ve görüşlerini dinliyor.

Oda üyelerinden

Kocatepe Otomotiv ( Nissan )'den Yasemin Dirmilli,

Müteahhit Süleyman Çelik,

Alis Gıda'dan İbrahim Detin

Tekeli İnşaat'tan Turan Tekeli,

Can Apart'tan Mehmet Baysal,

Gi-Pa Ticaret'ten Erdem Gavcar,

İnka İnşaat ve Dekarasyon'dan Suphi Kaplan,

Ay Piliç'ten Recep Bihan

Uygar Ticaretten Gültekin Özdemir

ile yapılan görüşmelerde sektörel beklentiler, Fethiye ticaret hayatının canlanması ve ticaret hacminin büyütülmesi ile ilgili yapılabilecek işler, iş hacminin son durumu hakkında görüşler, kredi olanaklarının artırılması, yurtdışı seyahat olanakları konuları hakkında görüş alışverişinde bulundu.