ÜYELER SORUNLARINI YÜZYÜZE PAYLAŞTI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÜYELER SORUNLARINI YÜZYÜZE PAYLAŞTI

Haber Tarihi: 19.11.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan üye ziyaret programını Kasım ayında oldukça hızlandırdı. Üyelerle güçlü iletişim kurarak, üye sorunlarını yerinde dinlemeyi özellikle tercih ettiği gözlenen Başkan Arıcan, Kasım ayı başlarında 23 üye ardından; geçen iki günde de toplam 20 üyeyi ziyaret ederek üyelerle yüzyüze görüştü.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan 12-13 Kasım 2012 tarihlerinde 20 üyeye daha ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Arıcan ziyaret ettiği Fettah Manifatura, Kardelen İç Giyim, Kalyon Turizm, Topaloğlu Züccaciye, Camuzlar Et, Raykın Turizm, Doktorun Yeri, Demşen Kasap, Ataman Ticarethanesi, Urba Giyim, Ülgen Ticaret, Berat Ergen, Aykurtlar Beyaz Eşya, Reis Deri, Körfez Ticaret, Fethiyepark Otopark, Serel Online, PUS Denizcilik-Mimarlık, Tenos Enerji ve Tarım Yatırım A.Ş., Nar Bitkisel ve Hayvansal Ürünler işletmelerinin yetkilileri ile yüzyüze görüştü. Yapılan görüşmelerde işletme sahipleri FTSO Başkanı Akif Arıcan`ın Fethiye`nin temel problemlerine yaklaşımı, turizm ve tanıtım için geliştirilen projeler konusundaki büyük gayretini takdirle karşıladıklarını vurguladılar.

FTSO Başkanı Akif Arıcan öncelikli olarak ziyaret ettiği üyelere Oda hizmetleri ve iletişiminden memnun olup olmadıklarını sordu. Bu konuda büyük oranda memnuiyet dolu ifadeler karşısında üyelere teşekkür eden Başkan Arıcan`a şikayet konuları yine trafik ve zincir marketler, kayıt dışı faaliyetler ve bunlarla etkin mücadele yürütülememesi iletildi.