ÜYELERİN ÖNCELİKLİ KONUSU AVM - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÜYELERİN ÖNCELİKLİ KONUSU AVM

Haber Tarihi: 19.11.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan hafta sonunu yine üyelerle geçirdi. Cumartesi günü üye ziyaretine çıkan FTSO Başkanı Arıcan yaptığı üye ziyaretlerinde en çok Eski Toptancı Hali yerine planlanan AVM ile ilgili sorularla karşılaştı. Üyelerin Teleferik Projesi ve Fethiye İşletme Fakültesi ile konularıyla yakından ilgilendikleri de dikkat çekti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan hafta sonunda Cumartesi gününü üyelere ayırdı. Akşama kadar üye ziyaretlerinde olan Başkan Arıcan, Pınar Matbaası, Işık Ofset, Genç Optik, Başıhoş Sigorta, Güneş Matbaası, Konyalılar Av Galerisi, Telmessos, Abdullah Uğur İnşaat, Çitlembik, Natür Kitapevi, Kral Restaurant, Data Bilgisayar, Körfez İnşaat, Okkabas Kundura, Salih Kuyumculuk, Ünal Kundura, Çıralı Giyim, Has Giyim ve Kuyumculuk işletme sahipleriyle görüştü.

AVM 'Bizi Bitirir' Tepkisi

Cumartesi günü gerçekleştirilen üye ziyaretlerinde, işletme sahiplerinin bir çoğu FTSO Başkanı Akif Arıcan'a Eski Toptancı Hali yerine planlanan AVM'nin akıbetini sordu. "AVM ile ilgili katılım olmayan iki ihale yapıldığını, ancak yetkililerin AVM konusunda kararlı olduklarını dile getirdiklerini" Başkan Arıcan'dan öğrenen bir çok işletme sahibi, "Aslında Fethiye'nin AVM'ye ihtiyacı yok. Hadi ihtiyaç var diyelim. AVM 5-10 kilometre uzağa çevre yolu üzerine kurulmalıdır. AVM bizi yıkar, çok olumsuz etkiler" tepkisini verdi.

FTSO Başkanı Akif Arıcan'ın ziyaret ettiği üyelerin AVM dışında gündemlerinde Teleferik Projesi ve Fethiye İşletme Fakültesi'nin öncelikli konular olduğu ortaya çıktı. Üyeler bu iki konuda da Başkan Arıcan'dan müjdeler aldılar.

FTSO Başkanı Akif Arıcan ziyaretle geçirdiği Cumartesi gününde ayrıca iki işletme açılış töreni ve bir toplu yemek organizasyonuna da katıldı.