UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNE REKOR BAŞVURU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNE REKOR BAŞVURU

Haber Tarihi: 24.02.2014

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın KOSGEB destekli olarak düzenleyeceği Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin başvuru ve seçmeleri tamamlandı. 2014 yılında eğitim için başvuru yapanların sayısı, 2013 yılında başvuranların sayısının iki katını geçmesi dikkat çekti.

03-13 Mart 2014 tarihler arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri salonunda gerçekleştirilecek Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılmak için bu yıl toplam 218 girişimci adayı başvuruda  bulundu.

19 Şubat 2014 tarihinde KOSGEB tarafından hazırlanan yazılı eleme sınavına 178 kişi katıldı. Sınırlı sayıda kontenjan nedeni ile yazılı sınavda en yüksek puanı alan 78 kişi KOSGEB tarafından mülakata alındı. Mülakatta projelerini anlatan girişimci adaylarından uygun görülen toplam 30 kişi 03-13 Mart 2014 tarihler arasında yapılacak Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılmaya hak kazandılar.