UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİN KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİN KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR

Haber Tarihi: 21.01.2014

Fethiye Sanayi ve Ticaret Odası KOSGEB’in Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini düzenleyecek.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 2014 – 2017 Stratejik Planında “ Sürdürülebilir İş Yaşamı ve Girişimcilik Ortamı Oluşturmayı”  hedef olarak belirlemiştir. Bu hedefi gerçekleştirmeye yönelik 03-13 Mart 2014 tarihler arasında “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” düzenleyecektir.Söz konusu eğitimin amacı, Fethiye’de girişimciliğin desteklenmesi, girişimciliğin yaygınlaştırılması, ve başarılı işletmelerin kurulmasıdır.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimden Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Yeni Girişimciler yararlanabilir.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracağı işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amacıyla düzenleniyor.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, 24 saati atölye çalışmalarından oluşan toplam 70 saatlik eğitim olup; genel katılıma açık ve ücretsiz verilecektir. Bu eğitim sonunda iş fikirlerini projelendiren girişimciler KOSGEB’ten 30.000 TL.’ye kadar hibe alabilecekler.

2013 yılında KOSGEB işbirliği ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi yoğun talep görmüş, eğitime katılım sınav ve mülakat ile yapılmıştır. Geçen yıl düzenlenen söz konusu eğitim sonucu 5 girişimci kendi iş planlarını hazırlayarak işletmelerini kurmuştur.

03 – 13 Mart 2014 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenecek Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılım 30 kişi ile sınırlı olacağından eğitime katılacakların belirlenmesinde, KOSGEB yetkilileri tarafından sınav ve mülakat ile yapılacaktır.

“Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” için kayıtlar başlamış olup,

SON KAYIT TARİHİ : 17 Şubat 2014 Pazartesi