Vakıfbank`tan Odamız Üyelerine Özel Kredi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Vakıfbank`tan Odamız Üyelerine Özel Kredi

Haber Tarihi: 28.08.2009
Vakıfbabk sağladığı kaynakları, her türlü ihtiyaca göre geliştirdiği kred, çeşitleri ve bankacılık ürünlerini, düşük faiz, ygun vade, kolay ödeme koşulları ve kullanım kolaylığı ile reel sektörün hizmetine sunmaya devam ediyor.

Bugün de FETHİYE Ticaret Odası ile FETHİYE` li tüccar ve sanayicilerin finansal ihtiyaçalrını karşılamak amacıyla içerisinde cazip kredi seçeneklerinin yer aldığı bir protokol imzalayan Vakıfbank, tüm yurt çapında başlattığı Reel sektöre yönelik destek paketi uygulama-larına bir yenisini ekledi.

VVakıfbank Kredi Paketine ilişkin protokol, düzenlenen törende FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI Başkanı AKİF ARICAN ile Vakıfbank Müdürü OYA AKARDENİZ imzaladı.

FETHİYE Ticaret Odası ile bugün (26.08.2009) imzalanan protokol paketinde oda üyelerine on yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi ve beş yıla kadar işletme ihtiyaç kredisi sunuluyor.

TİCARET VE SANAYİ ODASI üyeleri, Vakıfbank`tan işletme ihtiyaç kredilerini %1.39` dan başlayan faiz oranıyla kullanılabilecekler. Ayrıca, pakette Eximbank veya banka kaynağından oluşan döviz ve YTL ihracat kredileriyle orta ve uzun vadeli Yatırım Kredisi kullanma imkanı da sağlıyor.

Pakette ayrıca, oda üyelerinin nakdi, gayrinakdi kredilerden ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinden faydalanma fırsatları da yer alıyor.

Vakıfbank`ın TİCARET Odası üyelerine yönelik destek paketinde yer alan kredi çeşitleri ekde sunulmuştur.

VAKIFBANK KREDİ TÜRLERİ

A)YENİ TÜRK LİRASI NAKİT İŞLETME KREDİLERİ:

a)Taksitli İşletme Kredisi:

b)İşyeri Edindirme Kredisi:

c)Araç Kredisi:

d)Filo Kredisi:

e)TRLİBOR`a Endeksli Faiz Oranlı Rotatif Kredi:

g)Diğer Nakdi Krediler:

-Spot Kredi,

-Rotatif Kredi,

-Çek/Senet Karşılığı Avans Kredisi,

B)İHRACATÇIYA DESTEK KREDİLERİ