VakıfBank’tan Ticaret Odası Üyelerine Özel Kredi Paketi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

VakıfBank’tan Ticaret Odası Üyelerine Özel Kredi Paketi

Haber Tarihi: 09.12.2010

VakıfBank ile Fethiye Sanayi ve Ticaret Odası reel sektöre destek için güçlerini birleştirdi. İmzalanan protokol kapsamında, oda üyesi firmalara düşük faiz ve uygun ödeme koşullarıyla kredi seçenekleri sunuluyor.

VakıfBank; sağladığı finansal kaynakları, her türlü ihtiyaca göre geliştirdiği kredi çeşitleri ve bankacılık ürünlerini, düşük faiz, uygun vade ve kolay ödeme koşulları ile reel sektörün hizmetine sunmaya devam ediyor.

06.12.2010 tarihinde Vakıfbank Şube Müdürü Oya Akardeniz ile Fethiye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Akif Arıcan ’nın katılımıyla Fethiye Sanayi ve Ticaret Odası’nda düzenlenen törende oda üyelerinin finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, içinde cazip kredi seçeneklerinin de yer aldığı protokol imzalandı. Protokol kapsamında; üyelere 7 yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi de sunuluyor.

Oda üyeleri, imzalanan bu protokolle VakıfBank’tan işletme ihtiyaç kredilerini % 0,80 ’dan başlayan faiz oranıyla kullanılabilecekler.

Eximbank veya banka kaynağından oluşan döviz ve TL ihracat kredileriyle orta ve uzun vadeli yatırım kredisi kullanma imkânı da sağlanan pakette ayrıca, oda üyelerinin nakdi, gayrinakdi kredilerden ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinden faydalanma fırsatları da yer alıyor.

TÜRK LİRASI TAKSİTLİ İŞLETME KREDİLERİ FAİZ ORANLARI

Filo Kredisi

%0.97

%1.10

Araç Kredilerinde (Kampanya Araç Kredileri hariç) kaskonun Bankamızca yapılması durumunda aylık faiz oranlarının 0,02 puan eksiği uygulanacaktır.

***BU PROTOKOLDEKİ FİYATLAR ENDİKATİF OLUP, BANKANIN PİYASA KOŞULLARINA GÖRE İSTEDİĞİ ZAMAN FAİZ ORANI MASRAF VE KOMİSYONLARI DEĞİŞTİRME HAKKINA SAHİPTİR.