VATAN PARTİSİ’NDEN FTSO’YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

VATAN PARTİSİ’NDEN FTSO’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 21.10.2015

1 Kasım seçimleri öncesinde Fethiye’de ziyaretlerde bulunan Vatan Partisi, çalışmalar kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti. Vatan Partisi heyeti ziyarette Vatan Partisinin projelerini anlattılar.

Vatan Partisi Fethiye İlçe Yönetimi, bölge milletvekili adayları ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Başkan Yardımcısı Günay Özütok ile görüşen Vatan Partisi heyetinde İlçe Başkanı Kemal Özkara, Vatan Partisi Muğla 1. Sıra milletvekili Adayı Ayrın Çetin, 5. Sıra Milletvekili Adayı Selçuk Selvi ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yatırımların önündeki bürokrasi engeline dikkat çeken Vatan Partisi Muğla 1. Sıra milletvekili Adayı Ayrın Çetin, “Tüccarın önündeki bürokrasi engelini kaldıracağız. Her konu üzerinde anlaşıyoruz ama bir araya gelemiyoruz. Ülkemizin refaha ulaşması için ne yapmamız gerektiğini projelerimize dahil ettik. Bunu yapacak kadrolara sahibiz" diye konuştu.

Selçuk Selvi de Türkiye’nin Avrupa’nın ekonomik gücüne, NATO’nun askeri gücüne ihtiyacı olmadığını ifade etti.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da Vatan Partisi ziyaretleri için teşekkür etti. Mecliste ne kadar çok parti olursa halkın temsilinin de o kadar çok olacağını söyleyen Arıcan, çalışmalarında Vatan Partisine başarılar diledi.