VATAN PARTİSİNDEN FTSO`YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

VATAN PARTİSİNDEN FTSO`YA ZİYARET

Haber Tarihi: 08.06.2018

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi ve Muğla Milletvekili Adayı Günal Dal, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret ederek 24 Haziran seçim bildirgeleri hakkında bilgi verdi.

Vatan Partisi Muğla Milletvekili Adayı Günal Dal İlçe Başkanı Selçuk Selvi ile birlikte 8 Haziran Cuma Günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti. Günal Dal ve Selçuk Selvi, Vatan Partisi 24 Haziran Seçim Bildirgesini Osman Çıralı ile paylaştı. Günal Dal, partisinin seçim bildirgesi hakkında Çıralı’ya bilgi verdi.

Ziyaretleri için Günal Dal ve Selçuk Selvi’ye teşekkür eden Osman Çıralı, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette FTSO’nun çalışmaları da gündeme geldi. En önemli çalışmanın Babadağ Teleferik Projesi olduğunu ifade eden Osman Çıralı, projede gelinen aşamayı misafirleri ile paylaştı.