VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ AKTAR’DAN ARICAN’A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ AKTAR’DAN ARICAN’A ZİYARET

Haber Tarihi: 24.10.2016

Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiye ekonomisi konuşuldu.

Kısa süre önce Muş’ta görev yaparken Fethiye Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atanan Mithat Aktar’ın FTSO yönetimine ziyaretinde Fethiye ekonomisi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun hakkında görüşüldü.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun kapsamında yapılandırmaların devam ettiğini belirten Aktar, yapılandırma süresinin bu ay sonunda bittiğini hatırlattı. Aktar, Fethiye’de daha çok kişinin yapılandırmadan faydalanabilmesi için de duyurulara devam ettiklerini kaydetti. Kanunun mükelleflere sunduğu avantajlara dikkat çeken Aktar, meslek odalarının kanunun mükelleflere anlatılmasında etkili olduğunun altını çizdi.