VERGİDE E DÖNÜŞÜM HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

VERGİDE E DÖNÜŞÜM HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Haber Tarihi: 20.12.2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Fethiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle düzenlenen toplantıda Vergi Usul Kanunu uyarınca “e-fatura, e-defter, e-arşiv fatura ile 5 bin ve 30 bin üzeri faturaların güncel uygulamaları” hakkında Fethiye Vergi Dairesi Müdürlüğü’nce mükelleflere bilgi verildi.

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda 20 Aralık 2019 Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilen toplantıya Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar, Müdür Yardımcısı Mithat İplikçi, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Öztürk, Meclis Üyeleri Erol Aksoy ve Adnan Erdoğan ile vergi mükellefleri katıldı.

Toplantıda Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar, Müdür Yardımcısı Mithat İplikçi, Gelir Uzmanı Mümtaz Demirezen, Gelir Uzman Yardımcısı Maviye Gözde Özcan tarafından Vergi Usul Kanunu uyarınca “e-fatura, e-defter, e-arşiv fatura ile 5 bin ve 30 bin üzeri faturaların güncel uygulamaları” hakkında katılımcılara bilgi verildi ve soruları yanıtlandı.