VERİMLİ ÇALIŞMANIN İLK KOŞULU: MOTİVASYON - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

VERİMLİ ÇALIŞMANIN İLK KOŞULU: MOTİVASYON

Haber Tarihi: 14.04.2015

Uzman eğitmen kadrosu ve özgün eğitimleri ile İzgören Akademi,  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası katkıları ile üyelerimiz ve Fethiye halkı ile yeniden buluştu.

12 Nisan Cumartesi Günü FTSO Meğri Salonu’nda İzgören Akademi eğitmeni Gökhan Okçu tarafından verilen İçsel Motivasyon Eğitimi’ne Gayrimenkul Danışmanlığı, Eğitim, Hukuk, İnşaat, Turizm, Muhasebecilik sektöründen 23 kişi katıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen İçsel Motivasyon Eğitimi’nde motivasyonun herhangi bir amaca yönelik davranış ya da güdüyü başlatan harekete geçiren bir ihtiyaç olduğu ve bunun her türlü işimizi yapmamızı kolaylaştıran, iç huzurumuzu ve dolayısıyla hem iş hayatında hem de özel hayatta başarılı olmamızı sağlayan bir güç olduğu vurgulandı.

Özgün, eğlenceli, interaktif anlatımı ile Eğitmen Gökhan Okçu eğitim sonunda memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Katılımcılar bundan sonra FTSO’nun eğitimlerinin takipçisi olacaklarını belirtti.