YA-PA ANAOKULLARINDAN ARICAN’A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

YA-PA ANAOKULLARINDAN ARICAN’A ZİYARET

Haber Tarihi: 24.08.2017

Fethiye eğitim hayatına katılacak olan Yaşam ve Paylaşım Anaokulları Fethiye Şubesi sahibi Meral Muriç ve Rafet Muriç, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret ederek 25 Ağustos Cuma Günü FKM'de yapılacak “Çocuk Gelişimini Destekleyen Ebeveyn Olmak” konulu seminere davet etti.

Muriç Özel Eğitim sahibi Meral ve Rafet Muriç, FTSO Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Arıcan’a yeni açılacak Yaşam ve Paylaşım Anaokulu hakkında bilgi veren Rafet Muriç, Fethiye’de şube açmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Çocuk gelişiminin yanı sıra ailelerin çocukları ile olan ilişkilerine kartkı sunmak istediklerini kaydeden Rafet Muriç, Yrd.Doç.Dr.Oktay Aydın, tarafından, 25 Ağustos Cuma günü saat 19.00’da Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde “Çocuk Gelişimini Destekleyen Ebeveyn Olmak” konulu seminer verileceğini belirterek Arıcan’ı davet etti.

Aeıcan Fethiye'nin potansiyeli hakkında bilgi verdiği konuşmasında, nitelikli okulların çocukların sağlıklı gelişimi açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Seminerin çocuk gelişimine katkı sağlayacak güzel bir çalışma olduğunu belirten  Arıcan, Yaşam-Paylaşım Anaokullarına başarılar diledi.*