"Yaratıcı Düşüncenin Temelleri" Konulu Atölye Çalışması - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

"Yaratıcı Düşüncenin Temelleri" Konulu Atölye Çalışması

Haber Tarihi: 22.02.2011

İNOTurizm Projesi,

Ø  Fethiye’de kobi niteliğindeki turizm işletmelerinin pazar ve ürün geliştirme konusundaki bilgi ve becerilerinin yenileşim esaslı olarak arttırılması,

Ø  İnovatif düşünme yetkinliklerinin geliştirilmesi,

Ø  İnovasyon fikirlerinin hayata geçirilmesi aşamasında yöntem kullanma,

Ø  Pazar ve ürün kavramları hakkında bilgilerinin artması amacıyla bir dizi eğitim ve ataölye çalışması faaliyetlerini  kapsar

İNOTurizm Projesi ile

Ø  Ülkemizin önemli turizm merkezlerinden biri olan Fethiye’de iklime dayalı mevsimsel

Ø  Turizm türünün ve ürünlerinin, yenilikçi bir anlayışla ürün ve pazar çeşitlendirilmesinin sağlanması,

Ø  Turizmde sıradan ve birbirinin tekrarı olan hizmet sunumu dışında dünyadaki tüketici eğilimleri ile paralel ürün ve hizmet üretilmesi

Ø  Sektörel çeşitliliğin arttırılması  amaçlanmaktadır.

İNOTurizm projesi çerçevesinde odamız koordinasyonunda Turizmde yenilikçiliğe dayalı hizmet sunumu gerçekleştirmek amacıyla 25 Şubat 2011 Cuma günü 14.00 – 17.00 saatleri arasında Odamız Likya toplantı salonunda Prof.Dr.İsmail ÜSTEL tarafından verilecek  “YARATICI DÜŞÜNCENİN TEMELLERİ” konulu atölye çalışmasına katılımlarınızı bekleriz.