Yaratıcılık Nedir? Semineri 19.03.2011 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Yaratıcılık Nedir? Semineri 19.03.2011

Haber Tarihi: 16.03.2011

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile İzgören&Akın Eğitim ve Danışmanlık Firması işbirliğinde 19 Mart Cumartesi günü 09.30-16.30 saatlerinde Odamızda gerçekleştirilecek “YARATICILIK NEDİR?” konulu seminerimize turizm ile ilgili tüm tarafların ve paydaşlarının katılımlarını bekleriz.

“YARATICILIK NEDİR?” Seminer Detayları

Seminerin Adı: YARATICILIK NEDİR?

Tarihi:              19 Mart 2011 Cumartesi

Saati:               09.30 – 16.30

Eğitmen :         Tülay ÜSTÜNDAĞ (İzgören&Akın)

Yer:                 FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI

Detaylı Bilgi ve Katılım için: FTSO – 614 11 15 Cansu SİDEKLİ / info@fto.org.tr  / www.fto.org.tr

Hedef:

Yaratılıcılık; sanatta, bilimde ve teknikte, daha önce kurulmamış ilişkiler arasındaki ilişkileri kurabilme, böylece yeni bir düşünce şeması içinde yeni yaşantılar, yeni deneyimler, yeni fikirler, yeni ürünler ortaya koyabilme yetisidir. Bu paylaşımda katılımcılara kendi yaratıcılıklarıyla ilgili ipuçları sunuluyor. Yenilik kimileri için korku, kimileri için fırsat demektir. Siz korkuyu mu, fırsatı mı tercih edersiniz?

İçerik:

* Yaratıcı Bireylerin Ortak Özellikleri