YAZ DÖNEMİ İÇİN STAJYER ÖĞRENCİ TALEP EDECEK ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

YAZ DÖNEMİ İÇİN STAJYER ÖĞRENCİ TALEP EDECEK ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Haber Tarihi: 15.02.2013

Fethiye Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi’nden, yaz döneminde, stajyer öğrenci talep edecek üyelerimizin, 13.02.2013 - 22.03.2013 tarihleri arasında Fethiye Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğü'ne başvurularını yapmaları gerekmekte olup, başvuru sonrasında yapılacak tüm işlemler İşletme Belirleme Komisyonu tarafından hazırlanan, ilişikte de sunulan takvim çerçevesinde yapılacaktır.

Başvurular ve başvuruların değerlendirilmesi süreci ile ilgili üyelerimizin önemle dikkat etmesi gereken hususlar şunlardır:

·         13.02.2013 - 22.03.2013 tarihlerinde Fethiye Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğü'ne yapılacak başvurular, şahsen ve mesai saatleri içerisinde yapılmalıdır. Posta ve öğrenci aracılığı ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru esnasında şartname imzalamayan, eksik evrak veren, evrak üstünde eksik alan bırakılan, evrak kayıt numarası alınmadan yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

·         Her alan/dal için ayrı ayrı öğrenci talep başvurusu yapılacak olup, kız erkek cinsiyet ayrımı gözetilerek yapılan başvurular kesinlikle dikkate alınmayacak, başvuruda belirtilen belgelerin tam olmasına dikkat edilecektir.

Başvurular, İşletme Belirleme Komisyonu tarafından belirlenen ve ilişikte de sunulan çalışma esaslarına ve çalışma takvimine göre değerlendirilecek ve sonuçlandırılacak olup, işletmelerde yapılacak beceri eğitimleri 13.05.2013 tarihinde başlayacaktır.

Tüm Üyelerimize önemle duyurulur….

EKLER

1.      İşletme Belirleme Komisyonu'nca Belirlenen Çalışma Takvimi

2.      İşletme Belirleme Komisyonu ve Öğrenci Yerleştirme Komisyonu Çalışma Esasları