1 Haziran 2020 Pazartesi tarihi itibariyle normalleşme süreci doğrultusunda yeniden açılan yeme-içme tesislerinde yapılacak denetlemelerde bulundurulması zorunlu olan ve Odamız tarafından hazırlanan HİJYEN KURALLARI VE UYGULAMALARI PROTOKOLÜ, MUTFAK TEMİZLİĞİ VE GIDA GÜVENLİĞİ PROTOKOLÜ ile HAŞERE VE ZARARLILARLA MÜCADELE PROTOKOLÜ ve uygulanacak takiplere ait formlar ile uyarı belgelerini ekte indirebilirsiniz.
İlgili dosyaları çıktı alarak işyerinizde bulundurmanız ve uygulamanız, gerekli afişleri uygun noktalara asmanız, yapılacak olan denetimlerde cezai müeyyideye maruz kalmamanız adına önem arz etmektedir.
Yeme- İçme sektöründe faaliyet gösteren üyelerimize önemle duyurulur.
EK 1 - YEME İÇME TESİSLERİ HİYJEN KURALLARI PROTOKOLÜ VE EKLERİ
EK 2 - YEME İÇME TESİSLERİ MUTFAK TEMİZLİĞİ VE GIDA GÜVENLİĞİ PROTOKOLÜ VE EKLERİ
EK 3 - HAŞERE VE ZARARLILARLA MÜCADELE PROTOKOLÜ VE EKLERİ
EK 4 - SOSYAL MESAFE PLANI, UYARI ve AFİŞLER