YENİ ATANAN KAMU GÖREVLİLERİNE HOŞGELDİN ZİYARETTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

YENİ ATANAN KAMU GÖREVLİLERİNE HOŞGELDİN ZİYARETTİ

Haber Tarihi: 07.03.2013

07.03.2013 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Başkan Yardımcısı Süleyman Kaya, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Gürsu Özdemir,Ramazan Orak,Burhanettin Tuna ve Selamettin Yılmaz Fethiye’ye yeni atanmış olan Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Serdar Şahinoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Uğur Çomak ve Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu’yu makamlarında ziyaret edip yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Yapılan görüşmelerde karşılık fikir alışverişlerinde bulunuldu.Fethiye için yapılan ve yapılabilecek projeler hakkında görüşüldü.Fethiye’ye daha iyi bir hizmet etmek için ortak akılla hareket edilmesi gerektiği vurgulandı.