YENİ İNSAN KAYNAKLARI TRENDLERİ ANLATILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

YENİ İNSAN KAYNAKLARI TRENDLERİ ANLATILDI

Haber Tarihi: 25.10.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği İnsan Kaynaklarında Yeni Trendler başlıklı seminer işverenlerin muhasebe ve insan kaynakları departmanlarında çalışanların katılımıyla gerçekleşti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerinin iş hayatına katkı sunmak amacıyla hazırladığı seminer programı kapsamında düzenlenen “İnsan Kaynaklarında Yeni Trendler” başlıklı seminer 24 Ekim Çarşamba günü FTSO Hizmet Binasında yapıldı. Seminere Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı işverenlerin yanı sıra işyerlerinin muhasebe birimi ve insan kaynakları çalışanları katıldı. Yaklaşık 2 saat süren seminer İzgören Akademi Eğitmeni Gaye Önsel tarafından verildi.

Eğitimde çalışanların iş hayatına bakışı beklentileri dünyadan ve ülkemizden işyerine aidiyetini ve motivasyonu arttırmaya yönelik örnekler ele alındı.

27 kişinin katıldığı eğitimden katılımcılar memnun ayrıldı.