Yeni Türk Ticaret Kanunu Semineri Düzenlendi (18.11.2011) - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Yeni Türk Ticaret Kanunu Semineri Düzenlendi (18.11.2011)

Haber Tarihi: 22.11.2011

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU İLE GETİRİLEN YENİLİKLER SEMİNERİ 18 KASIM 2011

18 Kasım 2011 tarihinde Muhasebeciler Odası Fethiye Temsilciliği ile odamız işbirliğinde, üyelerimize ticari ve vergi mevzuatı alanındaki yeni düzenlemelerin ve uygulamaların tanıtılması amacıyla düzenlenen seminerde Türk Ticaret Kanunu ile getirilen yenilikler konusunda T.C. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’na bağlı Vergi Baş Müfettişi Süleyman Üçkuyu ve “Türkiye Muhasebe Standartlarına Göre Hesaplanan Ticari Kardan Mali Kara Geçiş” konusunda Yeminli Mali Müşavir Murat Tokmakkaya tarafından bilgiler verildi.

Yat Butik otelde düzenlenen seminere Fethiye Vergi Dairesi müdürü Mehmet Gökalp Sivaslı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Yardımcısı, odamız üyesi işletmeler ile muhasebecilerden oluşan yaklaşık 100 kişi katıldı.

Düzenlenen seminerde Yeni Türk Ticaret Kanunu ile getirilen yenilikler ve Türkiye Muhasebe Standartlarına Göre Hesaplanan Ticari Kardan Mali Kara Geçiş konuları aktarıldı ve  katılımcıların soru ve cevaplandı.