Yeni Türk Ticaret Kanunu Semineri Düzenleniyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Yeni Türk Ticaret Kanunu Semineri Düzenleniyor

Haber Tarihi: 11.01.2012

Temmuz 2012 ‘de yürürlüğe girecek olan Yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla 13 Ocak 2012 Cuma günü saat 14:00’de, Yat Butik Otel toplantı salonunda Baker Tilly Güreli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri Şirketi`nden Yeminli Mali Müşavir ve Baş Denetçi Murat Tokmakkaya, şirket sahiplerine yönelik bir seminer verecektir.

Yürürlüğe girecek olan Yeni Türk Ticaret Kanunu, ticari hayatı tamamen değiştirecektir. Yeni Türk Ticaret Kanunu‘na  göre her sermaye şirketi bir internet sitesi açmak zorundadır. Bu zorunluluğa uymayanlara  hem hapis hem de adli para cezası öngörülmektedir. Öte yandan, şirket ortakları, ortağı olduğu şirketten borç para alması halinde adli para cezası ve hapis cezası ile karşı karşıya kalacaklardır.

Ticari hayatımızı kökten değiştirecek yeni uygulamaları öngören Yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında üyelerimizin bilgi sahibi olması ve çalışmalarını şimdiden planlamaları açısından söz konusu seminer büyük önem taşımaktadır. Seminerimiz ücretsizdir ve herkesin katılımına açıktır.