YENİ ÜYELERİMİZE HOŞGELDİN ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

YENİ ÜYELERİMİZE HOŞGELDİN ZİYARETİ

Haber Tarihi: 28.01.2014

2014 yılı üye ziyaret programı kapsamında yeni kayıt olan üyelerimize Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meslek Komitesi Başkanları tarafından 28.01.2014 Salı günü ziyaretler gerçekleştirildi.

Ziyaretlere Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası adına Meclis Başkan Yardımcısı Fikret Koyuncu,Meclis Katip Üyesi Halit Saraç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok, Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz, 1 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Atlı ve 12 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Nuri Nezir Kıvrak katıldı.

Yeni üyelerimize  "Hoş geldin ve Hayırlı olsun" dileklerini ileten  heyet , oda çalışmaları ve  faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarette odamıza sadece iş için değil diğer zamanlarda da uğramalarını , odamızın eğitim,bilgilendirme ve danışmanlık  desteklerden yararlanmaları gerektiğini belirtti. İş yaşamında Oda faaliyetlerinden yaralanmanın fayda sağlayacağı bilgisini veren heyet," ticaret hayatında üyelerimiz ne kadar başarılı olursa Fethiye’miz o kadar ileri gidecektir" mesajını verdi.

Yeni üyelerimiz, ziyaretten memnun olduklarını dile getirdi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında bizleri temsil eden kişilerin olmasından ve hatırlanmaktan mutlu olduklarını söylediler. Gerek odaya kayıt işlemleri sırasında gerekse diğer zamanlarda işlemlerin hızlı bir şekilde yapıldığını söyleyen üyeler odanın eğitimlerinden  ve faaliyetlerinden genel olarak memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Ziyaret edilen üyelerimiz ise; Fethiye Bilişim’den Hüseyin Ünal ,Akın Elektirik’ten Akın Kısa,Anadolu Teknik Servis’ten Oğuzhan Özde,Öz Turkuaz Raf’dan Selma Bülbül,Fethiye Hüner Gıda’dan  Ahmet Özkan ,Aras Kargo Ölüdeniz Şubesinden Aygün Arslan,Fethiye Naturel Süt Ürünlerin’den Tarık Uysal Oto Özkan’dan Ahmet Özkan,Teknoloji Özel Servisinden Levent Yanar,Möblesan Mobilya’dan Akın Bolel 'dir.