YENİ ÜYELERİMİZE HOŞGELDİN ZİYARETLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

YENİ ÜYELERİMİZE HOŞGELDİN ZİYARETLERİ

Haber Tarihi: 04.09.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan üye ziyaret programı kapsamında 03.09.2013 tarihinde yeni üye olan üyelerimizin iş yerlerine ziyaretlerde bulundu . Üyelerle güçlü iletişim kurarak, üye sorunlarını yerinde dinlemeyi özellikle tercih eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Fethiye'nin ekonomik hayatının sorunları hakkında sohbet ederek  odanın girişimleri ve faaliyetleri hakkında üyelere detaylı bilgiler verdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Lotus Design’dan Dilara Isparta,Adanalı Hasan Kolcuoğlu Restoran’dan Murat Tiryaki ve Tarkan Kolcuoğlu,Shaka Restoran’dan Emre Ekizoğlu, Matisse Restoran’dan Cafer Yakın,Bire Bir Etüt Merkezi’nden Ayhan Böce,Onur İnşaat’tan Mevlüt Demir Gürhanlar Yapı’dan Mehmet Sinan Gürhan ve Mok Aroma’dan Mehmet Kasap’la görüştü. Görüşmelerde işletme sahipleri FTSO Başkanı Akif Arıcan`ın Fethiye`nin temel problemlerine yaklaşımı, turizmi ve tanıtımı için geliştirilen projeler konusundaki  gayretini takdirle karşıladıklarını vurguladı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ziyaret ettiği üyelere Oda hizmet ve faaliyetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Bu konuda memnuniyet dolu ifadeler karşısında üyelere Başkan Akif Arıcan teşekkür etti. Daha sonra Fethiye’deki trafik, alternatif turizm, körfezin kirliliği, turizm sezonun  uzatılması Babadağ teleferik projesi ve Babadağ’da verilen hizmetler gibi konularda üyelerimizle karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Akif Arıcan bu problemlerin Fethiye’deki tüm sivil toplum ve kamu kurumlarının birlikte hareket ederek Ortak Akıl yürütmeyi başardıktan sonra Fethiye’ye değer katabileceğini ve marklaşma yolunda yol alınabileceğini  sözlerine ekledi.  FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan üyelerimize Türkiye’de 365 oda ve borsa içinde sadece İzmir-Kocaeli ve Ankara odalarının sahip olduğu mükemmellik  modelinin aynısın Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda da gerçekleşeceğini ve bu konu girişimlerin ve eğitimlerin başladığını belirtti ve  detaylar hakkında bilgi verdi.