YETKİLİLER SORUNLARA ÇOK DUYARLI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

YETKİLİLER SORUNLARA ÇOK DUYARLI

Haber Tarihi: 19.09.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke,Oda Meclis Üyeleri ile birlikte yeni göreve başlayan ilçe yetkililerine ziyaretler gerçekleştirdi.  Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık,   Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Hasan Erdoğan`a gerçekleştirilen ziyaretlerde Fethiye`nin ve işadamlarının yaşadıkları sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke;  Oda Meclis Üyeleri Arif Eray Eşençayı, Durmuş Oran, Recep Teke, İsmail Çiloğlu,  Arif Erkin Kandönmez, Şeref Varlı, Atilla Erten, Hüseyin Toker, Turgut Tokmak ve Bülent İsmail Abacıoğlu ile birlikte göreve yeni başlayan ilçe yetkililerine `Hoşgeldiniz` ziyaretleri gerçekleştirdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi  Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve beraberindeki heyet dün ilk olarak Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık`ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, "Bizler Fethiye`de her ne yapıyorsak iddialı olmalıyız. Markalaşmak zorundayız. Birlik beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Ben gelir gelmez projelerde hemen önüme indi. Körfez temizliği projesinin biraz daha geliştirilmesi lazım. Fethiye`ye gelen turistin otelinde kalması, alışverişe çıkmaması bana sorun olarak iletildi. Bana iletilen sorunlar hususunda yetkim dahilinde elimden geleni yapacağım" dedi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık`ın samimi duygu ve düşünceleri dolayısıyla kendisine teşekkür eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, "Sizi önümüzdeki ay yapılacak Oda Meclisi toplantısında ağırlamak istiyoruz. Konuğumuz olur, Oda Meclisi`ne hitap ederseniz memnuniyet duyarız" diye konuştu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti daha sonra Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık`ı makamında ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Fethiye`deki trafik sorunları, asayiş olayları değerlendirildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Oda Meclis Üyeleri dün son olarak  Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Hasan Erdoğan`ı ziyaret etti. Vergi Dairesi Müdürü Hasan Erdoğan, "Fethiye`de diğer ilçelere göre yerleşik nüfus oldukça yoğun. Fethiyeli özelliklerini koruyor. Çok fazla değişmiyor. Bu güzel. Ayrıca ilçenin problemleri daha az. Ziyaretler dolayısıyla hem tanışmalar, hem de Fethiye`yi daha iyi tanımak ve anlamak noktasında adımlar atıyorum" şeklinde konuştu.